Skin Improvement

Because you're worth it!

Onderstaande behandelingen zijn bedoelt om zich te richten op huidproblemen. Deze behandelingen richten zich op o.a. rimpels, pigmentvlekken, doffe of vale huid, acne, rosacea, eczeem. Voor een optimaal resultaat worden deze behandelingen in kuur verband gegeven. Maar ook met 1 behandeling kun je de huid lekker opfrissen.

Bio Peeling

100% Natuurlijk

De Bio peeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen op de huid worden aangebracht. (de spirulina alg opzich bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren). Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Omdat deze voedingsstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid, geeft de Bio peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio peel een sterk ontgiftende werking en bevat GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Wat kun je bereiken met Bio Peeling?

  • Bio Peeling €70

Fruitzuur peeling

De all-round anti-aging behandeling

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met glycolzuur (uit suikerriet) of salicylzuur (uit wilgenbast) een peeling uitgevoerd wordt. De “lijm” tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor zij los komen en verwijdert worden. Fruitzuurpeelings worden vaak ingezet als all-round anti-aging behandeling. Fruitzuur stimuleert de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen. Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de huid gladder en minder dof. Hierdoor is deze behandeling een aanrader bij een verhoornde, stevige huid. De huid wordt soepeler en stralender. Voor het behandelen van een vette en/of actieve puistjes en mee-eters gebruik ik salicylzuur. Salicylzuur lost talgverstoppingen in de poriën op en helpt bij een rustiger huidbeeld met minder puistjes. Daarnaast werkt salicylzuur bij het verminderen van donkere verkleuringen die ontstaan na puistjes.

Wat kun je bereiken met fruitzuur peeling?

  • 1 sessie €60
  • 3 sessies €150

Microneedling

Voor natuurlijk herstel

Microneedling is een effectieve behandeling welke met name wordt gebruikt voor bijvoorbeeld rimpels, pigmentvlekken en doffe en/of vale huid. Met hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in werking wordt gezet. Verminderen van specifieke lijntjes in het gezicht, zoals fronsrimpel, fijne lijntjes rondom de ogen, en rimpels op de wangen

Wat kun je bereiken met micro-needling?

  • Hele gelaat €80
  • Kuur van 3 €210

Diamond Microdermabrasie

Vernieuwd de huid

De diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert, met behulp van steriele diamanten opzetstukjes, uw dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwd uw huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces.

Wat kun je bereiken met Diamond Microdermabrasie?

  • Behandeling €50

Ultrasound

Micromassage in de huid

Ultrasone geluidgolven worden tegenwoordig veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheid branche. De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. Ook “duwen” de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen waar de cellen van de huid een cel kern hebben. Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bv. een ampul hun werk. Ook zorgen ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

Wat kun je bereiken met ultrasound?

  • Ultrasound €45

LED therapie

Reparatie van weefsel

LED-therapie is een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering op het gezicht. LED-licht-therapie is ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert.

Wat kun je bereiken met LED-Therapie?

  • Behandeling €30

Coagulatie

Verwijder oneffenheden

Coagulatie is het verwijderen van de op de huid gelegen oneffenheden door middel van stroom. U kunt hierbij denken aan steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra. Tijdens deze behandeling worden huid oneffenheden snel en eenvoudig verwijderd zonder littekens.

Waarbij helpt een coagulatie behandeling?

  • 15 minuten €20
  • 30 minuten €35

Contact & route

Hier kun je ons vinden

Let op! Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd. Indien dit niet het geval is, ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
Bij het niet voldoen van dit bedrag bestaat de mogelijkheid dat de toegang tot de salon wordt ontzegd.

Locatie

Horde 14 | 4005HD
Tiel | Nederland

Openingstijden
Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 14:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Contact
+316 19 92 53 86
marith@beautybymarith.nl
TOP